Wijkopenautos ervaringen en reviews van automobilisten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wij kopen autos

Heb jij een auto die inmiddels al een hele tijd mee gaat en wordt het tijd voor vernieuwing? Dan kan het lastig zijn om jouw auto door te verkopen. Als je wel eens op zoek bent geweest naar manieren om daarin te slagen, kan het zijn dat je al eens bij Wijkopenauto’s terecht bent gekomen.

Voordat je jouw auto gaat laten taxeren door Wijkopenauto’s, wil je wel zeker zijn dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan vragen als: is Wijkopenauto’s eigenlijk wel betrouwbaar? Waar baseert de onderneming hun vondsten op en geeft het bedrijf uiteindelijk een eerlijke prijs op? Hoe werkt het eigenlijk en wat zijn de kosten die daarbij komen kijken? Waar kan ik contact opnemen met Wijkopenauto’s als ik vragen of onenigheden heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, heb je de keus om op ons reviewplatform, Wijkopenauto’s beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voor zijn gegaan.

Wat is Wij kopen autos NL

Wijkopenauto’s is volgens de onderneming zelf de grootste auto-inkoper van Nederland. Via de website van het bedrijf is het mogelijk voor potentiële klanten om hun auto te laten taxeren. Na het ontvangen van de prijs kunnen zij er zelf voor kiezen om hun auto af te leveren aan één van de meer dan twintig vestigingen van de onderneming voor de afgesproken uitbetaling. Wijkopenauto’s is ook internationaal actief in landen als: Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Beglië, Italië, Zweden, Denemarken, Portugal en Polen.

Hoe werkt Wij kopen autos?

Wijkopenauto’s is een auto-inkoper die actief is in Nederland en andere Europese landen. Via de website van het bedrijf is het mogelijk om door jouw kenteken op te geven je auto te laten taxeren. Een medewerker van het bedrijf zal dan een gegarandeerde koopprijs doorgeven. Het laten evalueren van jouw auto is volledig gratis. De verkoopprijs blijft 7 dagen geldig, je kunt zelf beslissen of je die wilt accepteren of niet. Verder kun je gebruik maken van een 48 uur durige live veiling met updates. Na het accepteren van een aanbod kun je een afspraak maken om jouw auto af te leveren aan een van de vestigingen van het bedrijf. Deze zijn verspreid over heel Nederland, voor precieze locaties kun je terecht op de site.

Overige diensten Wijkopenautos

Naast voor het doorverkopen van jouw auto kun je ook terecht bij de onderneming voor andere diensten. Het gaat hier om: Dagwaarde auto’s verkrijgen, Auto’s kopen, Auto’s inkopen, Kapotte auto’s verkopen en Sloopwaarde auto’s berekenen. Over de exacte vereisten en dergelijke waaraan de auto’s moeten voldoen, kan meer gelezen worden op de website van Wijkopenauto’s.

Contact Wijkopenautos

Wil je jouw auto laten taxeren bij Wijkopenauto’s, maar heb je nog een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken met het bedrijf? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden, zo kun je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 085 888 77 99. Zelf langsgaan kan ook, daarvoor moet je aan de WijKopenAutos BV, Hoogoorddreef 11, 1101 BA Amsterdam. Meer onderzoek doen kan met KvK-nummer: 60482494 en BTW: NL856915361B01.

Reviews en ervaringen met Wijkopenautos

Heb je al eens eerder jouw auto verkocht aan Wijkopenauto’s? Of een compleet andere ervaring met het bedrijf meegemaakt? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Wijkopenauto’s met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten om te kunnen bepalen of het bedrijf wel betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Dan kan dat via ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook