The Valet Guys

Alle reviews

The Valet Guys

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Taxi2Airport
Taxi2Airport

Als je op vliegreis gaat kan het soms wel eens ingewikkeld zijn om naar of vanaf een luchthaven jouw bestemming te bereiken. Een bedrijf wat dit so...

Logo Quick Parking
Quick Parking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onz...

Logo Winparts
Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toc...

Logo ParkCare
ParkCare

Als je reizigers die gebruik maken van een vliegveld vraagt wat hun grootste irritatie is dan wordt vaak het betaald parkeren vaak als eerst genoem...

The Valet Guys

Als je op reis gaat en moet vliegen vanaf Schiphol dan weet je dat parkeren op de luchthaven niet goedkoop is. Wat doe je dan? Ga je met het openbaar vervoer van en naar de luchthaven of bel je een taxi? Heb je al eens gedacht aan het beveiligd parkeren bij een aanbieder die op je wacht terwijl je met je auto aankomt rijden en je auto vervolgens op een beveiligd eigen terrein parkeert? Dit is in het kort wat The Valet Guys, een bedrijf uit Amsterdam, je te bieden heeft. Wil je weten wat andere klanten over deze service te melden hebben? Lees dan hun reviews met commentaren en ervaringen op onze website. Een eenvoudige manier om alles over The Valet Guys en concurrerende bedrijven te weten te komen.

Over The Valet Guys

The Valet Guys is opgericht door eigenaar Fabian Boel die daarvoor werkte bij Autohotel en Automotel Rijsenhout. De tarieven voor het beveiligd parkeren bij deze onderneming staan gedetailleerd vermeld op de site. Heb je toch nog vragen over hoe het precies in zijn werk gaat? Je kunt met The Valet Guys contact opnemen door een e-mailtje te sturen of te bellen naar het bedrijf. Deze onderneming heeft zelfs een eigen app waarmee je reserveringen kunt plaatsen en wijzigen. Als je handig gebruik maakt van The Valet Guys kortingscodes dan kun je behoorlijke korting krijgen op het parkeren van je auto bij dit bedrijf. Wil je openhartige een eerlijke The Valet Guys reviews lezen? Dan kun je daarvoor op onze website terecht.

Hoe werkt the parkeren bij The Valet Guys?

Je boekt en betaalt via de site of de app een parkeerplaats bij The Valet Guys op Schiphol. Op de dag dat je je auto inlevert stuur je 30 minuten voor aankomst een bericht. Waarom een half uur van tevoren een bericht sturen? Zodat The Valet Guys chauffeur de tijd heeft om op je te wachten tussen terminal 2 en 3 om in jouw auto te stappen. Jij gaat op reis en de chauffeur verplaatst jouw auto naar de beveiligde parkeerplaats van The Valet Guys. Biedt het bedrijf nog andere diensten behalve parkeren? Je kunt je auto laten wassen terwijl je weg bent, zo stap je bij aankomst direct in je fris gewassen auto. Hebben klanten veel klachten over de service die The Valet Guys te bieden heeft? Je komt erachter op onze website waar al hun reviews vermeld staan.

Reviews en klachten over The Valet Guys

Omdat het voor klanten erg belangrijk is om te weten hoe hun auto behandeld wordt terwijl zij weg zijn is het voor hen van belang dat ze weten welke ervaring andere klanten met het bedrijf hebben. Daar hebben ze dus jouw hulp als klant bij nodig. Schrijf daarom jouw The Valet Guys review en plaats die op onze website. Zo kunnen we samen laten zien wat het bedrijf werkelijk te bieden heeft. Klachten en opmerkingen over de werkwijze van The Valet Guys zijn meer dan welkom, we willen natuurlijk zo goed mogelijk laten zien hoe het bedrijf er voor staat. Jouw beoordeling wordt je al bij voorbaat in dank afgenomen.