Quickparking

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Quickparking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onze stress en zorgen opzij zetten. Helaas is het natuurlijk wel altijd zo dat voordat je op je vakantiebestemming bent er nog wat stress komt kijken. Want de koffers moeten nog ingepakt worden, er moet nog ingecheckt worden en je moet zorgen dat je op (en op tijd op) de luchthaven komt.

Tegenwoordig zijn er gelukkig een hoop mogelijkheden om je auto op de luchthaven te parkeren zodat jij op tijd op de luchthaven kan komen en ook weer veilig naar huis na je vakantie. Eén van deze parkeerservices is Quick Parking. Op deze pagina van ReviewsBird vind je alle in's en out's over Quick Parking. Dit zodat jij voorbereid op vakantie kunt.

Over Quick Parking

Quick Parking is dus een parkeerservice die voornamelijk actief is op luchthavens. Op dit moment is Quick Parking al vertegenwoordigd in zestien landen. Ook heeft het bedrijf plannen om flink uit te breiden. In 2019 ging Quick Parking de samenwerking aan met een nieuwe partner: Miles Attack. Miles Attack en Quick Parking zijn beide actief in meerdere landen in Europa en zij hebben dan ook getekend voor een samenwerking in meerdere landen. Voorbeelden van die landen zijn bijvoorbeeld Frankrijk. België, Nederland, Spanje en Portugal.

Diensten van Quick Parking

Alle parkeerplaatsen van Quick Parking zijn direct nabij luchthavens in Europa. Zo zijn er verschillende vestigingen van het bedrijf in Nederland alleen: Quick Parking Schiphol, Quick Parking Eindhoven, Quick Parking Zaventem en Quick Parking Rotterdam. Als je je auto geparkeerd hebt op de luchthavens biedt Quick Parking een shuttlebus aan die je van je parkeerplaats naar de vertrekhal brengt. Meestal doet de shuttlebus er tussen de tien en vijftien minuten over om je bij de vertrekhal te brengen.

Het boekingsproces van Quick Parking is vrij simpel en snel. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen wat je wil en op welke luchthaven, je vult je gegevens in, maakt dan een eventuele betaling vooraf en je boeking is gemaakt! Is je reis nou gewijzigd en hoef je dus niet meer op een bepaalde dag te parkeren? Dan kun je je reservering gratis annuleren of wijzigen mits je deze optie gekozen hebt. Let hier dus goed op, je kan deze voorwaarde zien staan als je gaat boeken op de website.

Aanbevelingen, klachten en tips over Quick Parking

Heb jij nou recent een boeking gedaan bij Quick Parking? Dan zouden wij dat graag willen weten. Deel daarom ook graag jouw meningen en advies over het bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt niet uit of dit nou klachten, complimenten of tips zijn. Alles is welkom! Zo help je ook de volgende klant weer door het delen van jouw ervaring. Heb jij bijvoorbeeld een ervaring met Quick Parking Zanventem? Laat dan vooral even weten wat je van de parkeerservice vond door middel van een review en/of een beoordeling op deze pagina van ReviewsBird. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook