Mijndomeinauto

Alle reviews

Mijndomeinauto

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Mijndomeinauto

Als je overweegt om een auto te leasen dan doe je dit voor het gemak wat hiermee gepaard gaat. Maar welk leasebedrijf bied het meeste waar voor zijn geld en de beste service? Daarom is het belangrijk om te weten welke ervaring anderen hebben met autoleasebedrijven. We willen jou dan ook vragen om je ervaring aan ons door te geven. Heb je wel eens een auto geleased bij Mijndomein Auto? Deel je ervaring en help anderen om een goede keuze te maken.

Mijndomein Auto is een autoleasebedrijf waar je een auto kan leasen voor privégebruik. Ze hebben voor elk budget een auto te huur en je kunt er bovendien terecht voor het huren van elektrische auto’s. 

Heb je ervaring met het leasen van een auto van Mijndomein Auto dan horen we graag wat jouw ervaring is. Jouw beleving kan heel veel vragen en twijfel van mogelijke nieuwe klanten wegnemen. Het maken van een besluit word makkelijker als je weet wat hoe anderen de service van een bedrijf hebben ervaren. 

Over Mijndomein Auto
Mijndomein Auto is in 2010 ontstaan vanuit een spontaan idee. Voordat ze auto’s gingen leasen was het bedrijf Mijndomein alleen actief op het gebied van domeinregistratie. Om hun werkzaamheden te promoten wilden ze een reclamecampagne starten. Tijdens de vergadering leek het ze een leuk idee om in plaats van vaste reclame in het straatbeeld, auto’s te laten rondrijden met het logo. 

In het begin reden er dus alleen een paar bestickerde auto’s rond. Maar het resultaat was veelbelovend, niet alleen verbeterde de naamsbekendheid aanzienlijk, het bezoek aan de website nam met 20% toe. Tegenwoordig zijn de leaseauto's niet meer bedoeld als reclamemiddel maar als volwaardige tak van Mijndomein.

Producten en diensten van Mijndomein Auto
Bij Mijndomein Auto kun je nieuwe auto’s leasen voor privé gebruik of een occasion. Als je een auto huurt bij Mijndomein Auto dan zit alles inbegrepen in de huurprijs dus ook de verzekering en wegenbelasting. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken en weet verder precies waar je maandelijks financieel aan toe bent. 

Je kunt hier niet alleen terecht voor benzine of diesel auto’s, maar ook voor energiezuinige elektrische of hybrideauto’s. Zo kun je onder andere een Tesla huren. 

Als je een auto wil leasen bij Mijndomein Auto hoef je maar 4 stappen te doorlopen om de juiste auto te kiezen en te bestellen. Het voordeel van het rijden van een leaseauto is dat je bij schade alleen het eigen risico betaald. Je hebt daarnaast recht op vervangend vervoer en onderhoud is voor rekening van de leasemaatschappij.  Als je onderweg pech hebt dan zullen ze je zo snel mogelijk weer op weg helpen. 

Ervaringen, klachten en tips over Mijndomein Auto
Wat is jouw ervaring met Mijndomein Auto. Was het makkelijk om een auto uit te kiezen en een contract af te sluiten? Hoe was de service en de nazorg? Had je klachten, en hoe zijn die opgelost? Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat anderen de nodige informatie hebben om een bewuste keuze te maken.