Kentekencheck

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kentekencheck

ReviewsBird.nl is een website waarbij alles om u als klant draait. Op deze website vindt u een korte beschrijving van veel verschillende webwinkels en webshops in de meest uiteenlopende branches. U kunt hier niet alleen informatie over de producten en diensten van een bedrijf lezen, maar ook de reviews van klanten. De door ons geplaatste reviews zijn allemaal achtergelaten door mensen zoals u en ik. Bij ReviewsBird.nl zijn zowel positieve als negatieve reacties welkom. Wilt u uw persoonlijke beoordeling achterlaten over Kenteken Check.nl? Klik dan op de knop, vul uw email adres in en waar uw review over gaat. Samen met u maken wij van dit platform de meest succesvolle reviewsite van Nederland en België.

Over Kenteken Check.nl
Wanneer een auto van eigenaar wisselt dient dit doorgegeven te worden aan de RDW. De RDW is een semi Overheid instantie. Hier worden alle gegevens van alle in Nederland geregistreerde auto’s en de rijbewijzen bijgehouden. Ook de gegevens van de jaarlijkse APK keuringen, schademeldingen en verkeersovertredingen worden hier bijgehouden. Informatie over je voertuig kon je vroeger alleen bij de garage aanvragen, en ook alleen voor je eigen auto. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die het mogelijk maken deze informatie aanvraag online te doen. De opgevraagde informatie wordt vervolgens gratis of tegen betaling naar het door u opgegeven email adres gestuurd.

Producten en Diensten van Kenteken Check.nl
Via de website van Kenteken Check.nl kun je informatie opvragen over een voertuig. Het gaat hier om informatie die bij het RDW beschikbaar is. Bij Kenteken Check.nl kan de geïnteresseerde auto liefhebber of potentiële koper van een voertuig informatie over het gemelde schadeverleden van een voertuig aanvragen, de officiële kilometerstand en ook inzicht over hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad en ook of de auto dienst heeft gedaan als bedrijfswagen of als particuliere auto. Voor het verkrijgen van de opgevraagde informatie wordt een klein bedrag in rekening gebracht. Standaard informatie over de auto die bij het kenteken behoort zoals het bouwjaar, de nieuwprijs, de topsnelheid, het vermogen van de motor en zelfs de kleur van de auto is direct online te raadplegen. Persoonlijke informatie over de eigenaren van een voertuig zijn (uiteraard) niet opvraagbaar.

Complimenten, Klachten en Tips over Kenteken Check.nl
Veel mensen willen graag wat meer over de historie van een auto weten voordat ze overgaan tot het kopen van een auto. Of checken of de informatie die de verkoper verteld over het voertuig wel klopt. Dat is natuurlijk heel verstandig. En nu heel veel tweedehands auto’s particulier verkocht worden en de autogarages hier steeds minder voor bezocht worden, is een online Kenteken Check zeker geen overbodige luxe. Toch zijn deze online kenteken checks niet te vergelijken met de check die ze in een erkende garage kunnen verrichten. Soms is de informatie bij het RDW niet up-to-date. Het komt nogal eens voor dat er een gebrek staat genoteerd, terwijl dit allang opgelost is.

Heeft u wel eens gebruik gemaakt van de website Kenteken Check.nl? Was u tevreden over het rapport wat u toegestuurd kreeg? Klopte het met de werkelijkheid? Laat hier uw persoonlijke reactie achter. Uw ervaringen kunnen anderen helpen bij de aankoop van een auto.

Wil je kast met motorspullen uitbreiden? Bezoek onze pagina met FC Moto reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Het is essentieel om bij het kopen van kleding en spullen voor je motor op de kwaliteit van de leverancier te letten. Door online recencies te lezen met daarin de beoordelingen, ervaringen en klachten van eerdere klanten, bereid je je goed voor op het kiezen van de juiste winkel voor het kopen van jouw motorspullen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review