Lees reviews, opmerkingen en klachten van Nederlandse klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Euromaster

Voor nieuwe banden en onderhoud aan je auto kun je onder andere bij Euromaster terecht. Deze specialist is in diverse plaatsen in ons land te vinden en met behulp van de online shop kun je banden bestellen en laten monteren, offertes voor andere onderhoudsdiensten aanvragen en openingstijden van vestigingen bekijken. Om uit te vinden of de aangeboden diensten, prijzen en service van de Euromaster Outlet overeenkomen met de werkelijkheid kun je de reviews van consumenten op onze website lezen. Het geeft je een betere kijk op de waardering van andere klanten en laat je zien welke opmerkingen en klachten zij over dit bedrijf hebben.

Over Euromaster

Dit merk is ontstaan in 1991 toen ATS uit Groot-Brittannië een jaar eerder begon met de aankoop van verschillende Europese bandenspecialisten. Inmiddels is het merk in meer dan 17 landen aanwezig met ruim 2300 filialen. Een aantal van deze filialen zijn in ons land te vinden. De Euromaster nl vestigingen zijn 100% eigendom van de Michelin-groep en zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van banden en velgen. En dat niet alleen, ook voor voertuigonderhoud kun je in de populairste steden bij dit bedrijf terecht. Zo kun je in de Randstad bijvoorbeeld een afspraak maken bij de vestigingen van Euromaster in Rotterdam, Nieuwegein en Amsterdam. Daarnaast zijn er onder andere ook filialen van Euromaster in Deventer, Tilburg en Zwolle te vinden. Bij deze specialist kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten aankloppen voor de diensten die er aangeboden worden.

Diensten aangeboden door Euromaster.nl

In 2013 besloot het bedrijf om haar diensten uit te breiden, tot die tijd kon je eigenlijk alleen maar bij Euromaster banden bestellen en laten monteren. Naast het leveren en installeren van banden is deze onderneming zich ook gaan toeleggen op algemeen onderhoud van voertuigen. Dit heeft er toe geleid dat je via de site bijvoorbeeld een offerte aan kunt vragen voor het vervangen van een accu. Bij Euromaster olie verversen behoort inmiddels ook tot de mogelijkheden. Veiligheid staat bij deze aanbieder hoog op de agenda en daarom kun je ook belangrijke onderdelen van je auto zoals de remmen vervangen bij Euromaster. Houdt er ook rekening mee dat je voertuig regelmatig gekeurd moet worden. Door je auto bij een van de vestigingen van deze specialist te laten onderhouden weet je zeker dat hij met de deskundige hulp van Euromaster Apk voorbereid is.

Overige diensten bij Euromaster

Behalve de eerder genoemde diensten kun je ook een afspraak maken bij Euromaster om je airco te laten checken, reinigen en vullen zodat je daar geen problemen mee zult hebben. Op die manier voorkom je in de winter onveilige situaties door bijvoorbeeld beslagen ramen. Maar Euromaster kan meer voor je doen tijdens de winter, denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe winterbanden die je bij een filiaal in de buurt kunt laten monteren. Op Euromaster.nl vind je meerdere winterbanden tests zodat de keuze voor de juiste banden een stuk makkelijker wordt. En als je tijdens de wintermaanden naar een gebied met veel sneeuw gaat, neem dan de juiste sneeuwkettingen mee.

Euromaster openingstijden 75

Wil jij weten wat de openingstijden van de dichtstbijzijnde Euromaster vestigingen bij jou in de buurt zijn? In dat geval kun je de juiste garage en bedrijfsuren vinden via Euromaster.nl. Per filiaal staat vermeld of deze op dit moment geopend is en wat de exacte locatie is. Om het je makkelijk te maken kun je de route er naar toe berekenen en contact opnemen via het vermelde telefoonnummer om al je vragen te stellen en te checken of de openingstijden kloppen. Je kunt bovendien met de klantenservice van de site contact opnemen als je algemene vragen over de aangeboden producten en diensten hebt, je doet dit door 0570 - 67 97 70 te bellen of een mail te sturen naar gen.nl.webwinkel@euromaster.com. Als je een afspraak wilt maken voor een bandenwissel dan kun je een online een afspraak maken of wijzigen of bellen door te bellen naar 088 - 006 56 00.

Reviews, klachten en Euromaster ervaringen

Natuurlijk willen nieuwe klanten weten waar zij bij Euromaster aan toe zijn en daar kun jij als bestaande klant bij helpen. Wil jij jouw ervaring met andere consumenten delen? Laat dan jouw Euromaster review op onze website Reviewsbird achter. Op die manier kunnen wij aan de hand van alle geplaatste beoordelingen precies laten zien wat de aanbevelingen, opmerkingen en klachten zijn die er over dit bedrijf de ronde doen. Met jouw beoordeling help je op deze manier nieuwe potentiële klanten die helemaal nog niet weten of Euromaster betrouwbaar is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook