Discover Car Hire

Alle reviews

Discover Car Hire

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Discover Car Hire

Heb je weleens een auto gehuurd via Discover Car Hire dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Autoverhuurders hebben over het algemeen geen goede reputatie daarom is het belangrijk om te horen wat de ervaring van iemand anders is. Hierdoor kunnen anderen een weloverwogen beslissing maken.

Discover Cars is naar eigen zeggen een platform dat klanten en autoverhuurders dichter bij elkaar willen brengen door transparant te zijn over de prijs die klanten betalen.

Laat ons weten wat jouw ervaring is zodat mensen die een auto willen huren in Nederland of in een van de andere 145 landen de juiste informatie hebben om te bepalen of ze bij dit bedrijf een auto zullen huren.

Over Discover Car Hire
Discover Car Hire is een platform dat als doel heeft om transparantie te creëren in de autoverhuurbranche. Op dit platform kun je dan ook terecht voor autoverhuurbedrijven in meer dan 145 landen, bij meer dan 10.000 locaties, en 500 partners. Aan het hoofd van de onderneming staat Inna Vilenska die al meer dan tien jaar samen met haar team het bedrijf runt.

Het bedrijf is opgericht op 16 juli in 2013. Sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste platforms in de wereld. Zo kun je via dit bedrijf auto’s huren in Nederland, maar ook in Frankrijk, Spanje, Costa Rica en Marokko. 

Discover Cars heeft vier kernwaarden. Bovenaan deze waarden staat de klanttevredenheid, gevolgd door goede kwaliteit, welzijn van de medewerkers en bewust omgaan met het milieu. 

Producten en diensten van Discover Car Hire
Via de website van Discover Car Hire kun je een auto huren op bijna elke denkbare plek in de wereld. Omdat veel bedrijven verborgen kosten hebben en mensen vaak slechte ervaringen hebben met autoverhuurders in het buitenland wil dit bedrijf zorgen dat alles prijzen en voorwaarden duidelijk zijn.

Ze werken samen met vele bekende merken zoals Hertz, Enterprise, Europcar en Alamo. Wereldwijd bekende autoverhuurders die ondanks hun bekendheid ook niet altijd duidelijk zijn over hun voorwaarden. Discover Cars zegt dat gat te willen dichten door die voorwaarden en prijzen duidelijk weer te geven. 

Vul de datum, tijd en plaats in waar je de auto wil ontvangen en je zult de opties direct te zien krijgen. Door het gebruik van pictogrammen worden de opties getoond zoals het aantal koffers dat in de auto past, of de auto 3, 4 of 5-deurs is, handgeschakeld of Diesel, of dat je vierwielaandrijving wil.

Als je jouw auto uiteindelijk afhaalt heb je vier dingen nodig. Je hebt je rijbewijs nodig, een geldige creditcard op jouw naam, een paspoort en de voucher, dit kan een geprinte voucher zijn of een e-voucher. 

Ervaringen, klachten en tips over Discover Car Hire
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met Discover Car Hire en uiteraard vooral of je tevreden bent met de service. Het is best spannend om een auto te huren bij een bedrijf dat je niet kent, ervaringen van anderen kunnen die twijfels wegnemen. Laat je review achter zodat anderen weten waar ze aan toe zijn en zonder zorgen een auto kunnen huren.