autobanden collectief ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Autobanden Collectief

Is het weer tijd om de banden van jouw auto om te wisselen? Dan kan dat een hele klus zijn, ten eerste moet je bepalen welke banden het best geschikt zouden zijn voor jouw auto. Autobanden Collectief is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder wegwijs kan maken.

Voordat je banden bij Autobanden Collectief gaat aanschaffen, wil je wel weten of het bedrijf betrouwbaar is. Denk daarbij aan kwesties als: hoe bepaal ik welke banden ik nodig heb? Wat voor merken vallen er allemaal te vinden bij Autobanden Collectief? Hoe is de klantenservice van het bedrijf, kan ik ook advies krijgen? Wat voor levertijden en kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, is het mogelijk Autobanden Collectief reviews en beoordelingen te lezen op onze website. Op die manier kun je zelf beslissen of je autobanden wilt kopen bij Autobanden Collectief.

Wat is Autobanden Collectief

Autobanden Collectief is een samenwerking tussen: autobanden fabrikanten / autobanden groothandels, autogarages in Nederland en België en klanten, zo stelt de onderneming zelf. Autobanden Collectief geeft klanten de mogelijkheid op eenvoudige wijze autobanden op te zoeken en vergelijken. Na het maken van een keuze kunnen klanten de banden rechtstreeks gratis thuis laten bezorgen, of bij een van Autobanden Collectiefs montagevestigingen.

Producten en diensten

Autobanden Collectief is een bedrijf met een divers aanbod aan verschillende soorten autobanden. Op de website van het bedrijf kunnen klanten zoeken naar banden aan de hand van: winter- of zomersbanden, breedte, hoogte en diameter. Verder is het mogelijk te zoeken naar banden aan de hand van merken, zoals bijvoorbeeld: Goodyear, Bridgestone, Continental, Toyo Tires en meer. De banden zijn allen voorzien van foto’s, prijs, maten, productbeschrijving en specificaties. Klanten kunnen zelf bepalen in welke hoeveelheid zij willen bestellen. Verder is het mogelijk montagelocaties te vinden via de website, zodat de banden geïnstalleerd kunnen worden.

Betalen en bezorgen

Betalen kan bij Autobanden Collectief op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, Giropay en Bancontact. Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn geldt normaal een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Verzending binnen Nederland en België is kosteloos. Indien gewenst valt er over de complete inhoudsopgave meer te lezen op de site van het bedrijf.

Contact

Wil je banden bestellen bij Autobanden Collectief, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kun je veelgestelde vragen vinden op de website, waar je wellicht al een antwoord kunt lezen. Direct een bericht sturen kan via een contactformulier. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kun je daarvoor: info@autobandencollectief.nl gebruiken. Telefonisch contact opnemen gaat ook via: 0900 - 33 111 33.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder autobanden bij Autobanden Collectief besteld? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Autobanden Collectief met ons in de vorm van een beoordeling en review. Zo wordt het eenvoudiger voor andere lezers te bepalen of zij ook willen winkelen bij Autobanden Collectief. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Dan gaat dat via onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook