Volkskrant

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Volkskrant

Ben je op zoek naar een nieuwe krant, maar weet je niet helemaal welke je moet kiezen? Kom er dan op ReviewsBird achter of de Volkskrant misschien iets voor jou is. Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten de Volkskrant ervaren hebben, zodat je snel kunt zien of deze krant bij je past en je zorgeloos een abonnement kunt afsluiten.

Over De Volkskrant

De Volkskrant is een Nederlandse krant die van oorsprong Rooms-katholiek was. Sinds 1960 richt de krant zich vooral op hoger opgeleide lezers. De krant zat in de jaren 90 vooral links van het politieke midden, maar zou later iets rechtser worden. De Volkskrant wordt in Nederland gezien als een kwaliteitskrant, wat wil zeggen dat het dagblad streeft naar een veelzijdige berichtgeving met diepgang. De Volkskrant is op papier en digitaal verkrijgbaar.

De Volkskrant abonnement

De volkskrant biedt verschillende abonnementen aan. De abonnementen zijn in de eerste weken goedkoper tijdens de kortingsperiode. Hoe lang de kortingsperiode duurt is afhankelijk van het abonnement dat je kiest.


Na de kortingsperiode gelden de reguliere tarieven en kun je de krant ook maandelijks opzeggen:


Je kunt de kranten natuurlijk ook los in de winkel kopen.

Betalen en opzeggen

Je abonnement wordt bij de Volkskrant afgeschreven door een automatisch incasso. De eerste afschrijving vindt ongeveer 8 dagen na het afsluiten van je abonnement plaats en zal dan elke vier weken herhaald worden. Je kunt na het aflopen van de kortingsperiode de krant maandelijks opzeggen.

Contact de Volkskrant

Je kunt de klantenservice van de Volkskrant bereiken via de chat op hun website, via de telefoon en via de mail. Je kunt ze niet direct mailen, maar je kunt wel een contactformulier op de website invullen, waarna je binnen 2-5 werkdagen teruggemaild wordt.
Telefoonnummer voor vragen: 088 0561 561

Als je problemen hebt met de bezorging van je krant, of als er veranderingen zijn in je bezorgadres kun je die wijzigingen online doorgeven of je kunt contact opnemen met de bezorgservice op telefoonnummer: 088 0561 555

Reviews, ervaringen en beoordelingen de Volkskrant

Heb jij al een abonnement bij de Volkskrant? Dan willen we je graag vragen om je mening over de Volkskrant te delen met ons op ReviewsBird. Dankzij jouw beoordeling kunnen toekomstige klanten van de Volkskrant snel zien of de Volkskrant ook een krant voor hen is. Zijn je ervaringen met de Volkskrant tegengevallen? Ook dan horen we graag van je. Wees dus niet bang om een negatief review achter te laten, want alleen met eerlijke reviews kunnen we toekomstige klanten een zo duidelijk mogelijk beeld van de Volkskrant geven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review