tuincentrum koeman ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 4
Bezorging 2

Totaal

2.5
100% zou hier weer kopen

Tuincentrum Koeman

Of je nou een tuin hebt of je hebt een paar planten in je huis, goede verzorging van je planten is belangrijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop winkels die het beste voor hebben met jouw tuin en planten.

Eén van die winkels is Tuincentrum Koeman, bij dit bedrijf kan je terecht voor alles wat met jouw planten te maken heeft. En je hoeft er de deur niet voor uit, het tuincentrum is namelijk volledig online! Op deze pagina van ReviewsBird lees jij alle in's en out's over Tuincentrum Koeman. Dit zodat jij niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Over Tuincentrum Koeman

Tuincentrum Koeman is onderdeel van het moederbedrijf Koeman Flowerbulbs B.V. dat bloembollen en tuinzaden levert aan particulieren en bedrijven door heel Europa. Voor leveringen over de grens heeft zij ook Engelse en Duitstalige bloembollen- en tuinzadenwebshops gelanceerd. De huidige eigenaar is Sieger Koeman. De webshop is online sinds 2007 en inmiddels is het bedrijf toe aan de derde versie. Op dit moment zijn er ook drie generaties die zich met de teelt en de verkoop van bloembollen bezig houden. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere medewerkers, maar het is nog steeds een familiebedrijf.

Producten van Tuincentrum Koeman

Tuincentrum Koeman is dus een online webshop die zich specialiseert in.. alles wat met de tuin te maken heeft. Zo kan je bij het bedrijf terecht voor een uitgebreid assortiment aan bloembollen, tuinzaden en vaste planten. Ook kan je bij het tuincentrum terecht voor tuingereedschap van diverse merken zoals bijvoorbeeld Sneeboer, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Alle bloembollen van Tuincentrum Koeman komen van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers uit Nederland. Ook geeft het bedrijf bloeigarantie op al hun producten. Dit houdt in dat als jouw bloembollen bijvoorbeeld niet uitkomen dat het tuincentrum je tegemoet ziet in hun winkel.

Verzend- en retourbeleid van Tuincentrum Koeman

Als je wat aan wilt schaffen bij Tuincentrum Koeman is het natuurlijk ook handig om op de hoogte te zijn van het verzend- en retourbeleid van het tuincentrum. De verzendkosten voor een bestelling in Nederland zijn:
- Tot een bedrag van € 69,99 zijn de verzendkosten € 7,99
- Vanaf € 69,99 tot € 99,99 zijn de verzendkosten € 5,99
- Vanaf € 99,99 zijn de verzendkosten gratis

Indien je gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht, worden de verzendkosten van het leveren van de goederen weer terug naar je overgemaakt. Daar staat wel tegenover dat je zelf de kosten van het retour sturen naar het Tuincentrum Koeman adres voor je eigen rekening moet nemen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Tuincentrum Koeman

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Dus heb jij een Tuincentrum Koeman review en/of beoordeling? Laat deze dan achter op deze pagina van ReviewsBird. Het mag zowel positief als negatief zijn. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Martin Schaaf 3 maanden geleden
2.5
Zaterdag is de doos met planten eindelijk na 12. dagen aangekomen.
Na totaal 3 keer te hebben moeten bellen.
1ste " sorry het is druk:
2 de " Uw order was niet ac...

Alle reviews ( 1 )

Plnanten

Zaterdag is de doos met planten eindelijk na 12. dagen aangekomen.
Na totaal 3 keer te hebben moeten bellen.
1ste " sorry het is druk:
2 de " Uw order was niet actief"
3de " Uw order was er tussen door gevallen:

Echter is het wat betreft de 3 planten "Bergamot planten"
Is dat zeker met de "Rode Cambridge Scarlet" een plant die vermoedelijk uit de afvalcontainer is opgevist.
een stukje plant van 2 cm met een bladje, te gek voor woorden dat jullie dit durven te versturen.

De andere 2 Bergamont zijn niet veel beter, weliswaar met meer stengel en met 4 blaadjes, aan de randen bruin en bij de laatste bergamot zit vol witte schimmel op de bladeren.
Na foto's te hebben gestuurd, krijg ik dit als antwoord:

"Ik heb antwoord gekregen van mijn collega's die zich bezighouden met de kwaliteit van de planten.
Het is een normaal, natuurlijk verschijnsel dat planten na het vervoer tijd nodig hebben om te acclimatiseren.
De plant lijkt op het oog misschien dood, maar als de wortels gezond zijn zal deze met wat tijd, water, zon en liefde waarschijnlijk mooi opbloeien."

EEN STUKJE PLANT VAN 2 CM "DIE MOET ACCLIMATISEREN"
Belachelijk, dit is pure OPLICHTERIJ en dat noem zich een professioneel bedrijf
OPLICHTER IS DIT BEDRIJF: Koeman Flowerbulbs

M
Martin Schaaf 3 maanden geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
4
Bezorging
2
Totaal
2.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook