tuincentrum koeman ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tuincentrum Koeman

Of je nou een tuin hebt of je hebt een paar planten in je huis, goede verzorging van je planten is belangrijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop winkels die het beste voor hebben met jouw tuin en planten.

Eén van die winkels is Tuincentrum Koeman, bij dit bedrijf kan je terecht voor alles wat met jouw planten te maken heeft. En je hoeft er de deur niet voor uit, het tuincentrum is namelijk volledig online! Op deze pagina van ReviewsBird lees jij alle in's en out's over Tuincentrum Koeman. Dit zodat jij niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan.

Over Tuincentrum Koeman

Tuincentrum Koeman is onderdeel van het moederbedrijf Koeman Flowerbulbs B.V. dat bloembollen en tuinzaden levert aan particulieren en bedrijven door heel Europa. Voor leveringen over de grens heeft zij ook Engelse en Duitstalige bloembollen- en tuinzadenwebshops gelanceerd. De huidige eigenaar is Sieger Koeman. De webshop is online sinds 2007 en inmiddels is het bedrijf toe aan de derde versie. Op dit moment zijn er ook drie generaties die zich met de teelt en de verkoop van bloembollen bezig houden. Het bedrijf heeft inmiddels meerdere medewerkers, maar het is nog steeds een familiebedrijf.

Producten van Tuincentrum Koeman

Tuincentrum Koeman is dus een online webshop die zich specialiseert in.. alles wat met de tuin te maken heeft. Zo kan je bij het bedrijf terecht voor een uitgebreid assortiment aan bloembollen, tuinzaden en vaste planten. Ook kan je bij het tuincentrum terecht voor tuingereedschap van diverse merken zoals bijvoorbeeld Sneeboer, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Alle bloembollen van Tuincentrum Koeman komen van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers uit Nederland. Ook geeft het bedrijf bloeigarantie op al hun producten. Dit houdt in dat als jouw bloembollen bijvoorbeeld niet uitkomen dat het tuincentrum je tegemoet ziet in hun winkel.

Verzend- en retourbeleid van Tuincentrum Koeman

Als je wat aan wilt schaffen bij Tuincentrum Koeman is het natuurlijk ook handig om op de hoogte te zijn van het verzend- en retourbeleid van het tuincentrum. De verzendkosten voor een bestelling in Nederland zijn:
- Tot een bedrag van € 69,99 zijn de verzendkosten € 7,99
- Vanaf € 69,99 tot € 99,99 zijn de verzendkosten € 5,99
- Vanaf € 99,99 zijn de verzendkosten gratis

Indien je gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht, worden de verzendkosten van het leveren van de goederen weer terug naar je overgemaakt. Daar staat wel tegenover dat je zelf de kosten van het retour sturen naar het Tuincentrum Koeman adres voor je eigen rekening moet nemen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Tuincentrum Koeman

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan. Dus heb jij een Tuincentrum Koeman review en/of beoordeling? Laat deze dan achter op deze pagina van ReviewsBird. Het mag zowel positief als negatief zijn. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook