The Student Hotel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

The Student Hotel

Studenten vesting kan soms moeilijk gevonden worden. Misschien dat je daar zelf wel eens mee te maken hebt gehad. Het kan namelijk een behoorlijke opgave zijn om de juiste vesting te vinden. Tijdens je zoektocht kan het zijn dat je hebt gehoord van The Student Hotel, een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie.

De NL keten van The Student Hotel bevindt zich hedendaags door heel het land, maar wordt het eigenlijk goed ervaren? Zijn ze klantvriendelijk? Hoe goed is de service? Kan je ook daadwerkelijk op kwaliteit rekenen? Wat voor ervaring doet de gemiddelde consument bij The Student Hotel op? Om daar een antwoord op te krijgen kan je op ons reviewplatform, The Student Hotel reviews en beoordelingen lezen.

Over The Student Hotel

The Student Hotel is een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie, het bedrijf dat in 2006 is opgericht door de Schots-Nederlandse ondernemer Charlie MacGregor, kent vandaag de dag zo’n 15+ vestigingen. Enkele vestingen zijn: The Student Hotel Maastricht, The Student Hotel Amsterdam, The Student Hotel Eindhoven en The Student Hotel Groningen.

Het idee achter het bedrijf begon toen MacGregor in samenwerking met de investeringsmaatschappij The Carlyle Group, besloten dat goede studentenhuisvesting nauwelijks beschikbaar was in Nederland. Nadat hij zelf vanuit Edinburgh naar Amsterdam was verhuisd. MacGregor’s eerste rendabele project was in Luik 2008. Wanneer iemand de student flats daar omschreef als een "soort hotel", kreeg hij het idee om die twee, namelijk hotels en de studenten, bewust te combineren en het eerste Student Hotel te openen.

Producten en diensten The Student Hotel

Het bedrijf biedt in verschillende steden over heel Nederland, maar ook Europa hotel kamers aan. Het idee achter TSH is dat of je nou een kamer voor je team, een kamer voor één dag, of je kamer voor je studentenleven nodig hebt, je geschikte accommodatie kunt vinden. Vandaar dat ze op de webshop diverse kamers aanbieden in verschillende soorten prijscategorieën. Daarnaast bieden ze ook eten & drinks aan bij ‘’The Commons’’, hun eigen interne restaurant. Naast accommodatie zorgen ze ook voor events en meetings.

Wil je een kamer boeken, dan kan dat alleen cashloos, betalingen pin je of doe je via een Creditcard. Huisdieren worden niet toegestaan, op uitzondering van hulphonden. Ben je jonger dan 18, dan ligt het aan de locatie en type kamer of je wel of niet alleen mag blijven, meer informatie daarover kan op TSH’s site gevonden worden.

Contact

Vragen of ideeën voor The Student Hotel, dan kan je het beste via de website contact opnemen. De verschillende locaties van The Student Hotel zoals The Student Hotel Amsterdam en The Student Hotel Eindhoven hebben namelijk aparte contact gegevens. Het bedrijf valt ook op diverse social media zoals: Twitter, Facebook en YouTube te vinden. Informatie en inspiratie kan ook op de blog van TSH gevonden worden.

Reviews en beoordelingen The Student Hotel

Zelf al ooit een kamer gehuurd bij The Student Hotel? Laat ons dan weten hoe je dat hebt ervaren! We willen namelijk dat jij je mening over The Student Hotel en andere bedrijven ergens kwijt moet kunnen. Vandaar dat je bij ons niet alleen kennis rijker kunt worden door reviews te lezen over bedrijven, maar ze ook nog eens zelf kunt schrijven. Wil je meer leren over The Student Hotel en hoe consumenten THS ervaren, lees dan op onze website de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Q
Quinty 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs verbleven in 'The Student Hotel' en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door mijn verblijf daar. Zoals hun website beschrijft, is het meer dan alleen een hotel - het i...

Alle reviews ( 1 )

The Student Hotel: Meer Dan Een Gewone Accommodatie!

Ik heb onlangs verbleven in 'The Student Hotel' en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door mijn verblijf daar. Zoals hun website beschrijft, is het meer dan alleen een hotel - het is een sociaal centrum voor studenten en reizigers. Wat me meteen opviel bij binnenkomst was de trendy ambiance van de lobby, waar je verschillende lounges vindt om te ontspannen of creatief bezig te zijn. Het personeel begroette mij vriendelijk en gaf me snel alle informatie die ik nodig had tijdens mijn check-in. Mijn kamer had een slimme lay-out die maximale functionaliteit bood zonder afbreuk te doen aan comfort of design; elk detail leek zorgvuldig doordacht. De gemeenschappelijke ruimtes waren zeer schoon gehouden en er werden regelmatig activiteiten georganiseerd voor gasten zoals yogalessen, bordspelavonden, filmvertoningen, etc. Bovendien kon ik altijd wel iemand vinden in de gemeenschappelijke eetzaal om gezellig mee te praten onder het genot van heerlijk eten. Kortom, The Student Hotel overtrof zeker mijn verwachtingen als gewoon 'hotel'. Het voelt echt alsof je ergens thuishoort terwijl je op reis bent. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan elke student of reiziger die zoekt naar meer dan alleen een standaard accommodatie-ervaring.

Q
Quinty 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review