The Student Hotel

Alle reviews

The Student Hotel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

The Student Hotel

Studenten vesting kan soms moeilijk gevonden worden. Misschien dat je daar zelf wel eens mee te maken hebt gehad. Het kan namelijk een behoorlijke opgave zijn om de juiste vesting te vinden. Tijdens je zoektocht kan het zijn dat je hebt gehoord van The Student Hotel, een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie. 

De NL keten van The Student Hotel bevindt zich hedendaags door heel het land, maar wordt het eigenlijk goed ervaren? Zijn ze klantvriendelijk? Hoe goed is de service? Kan je ook daadwerkelijk op kwaliteit rekenen? Wat voor ervaring doet de gemiddelde consument bij The Student Hotel op? Om daar een antwoord op te krijgen kan je op ons reviewplatform, The Student Hotel reviews en beoordelingen lezen. 

Over The Student Hotel 
The Student Hotel is een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie, het bedrijf dat in 2006 is opgericht door de Schots-Nederlandse ondernemer Charlie MacGregor, kent vandaag de dag zo’n 15+ vestigingen. Enkele vestingen zijn: The Student Hotel Maastricht, The Student Hotel Amsterdam, The Student Hotel Eindhoven en The Student Hotel Groningen. 

Het idee achter het bedrijf begon toen MacGregor in samenwerking met de investeringsmaatschappij The Carlyle Group, besloten dat goede studentenhuisvesting nauwelijks beschikbaar was in Nederland. Nadat hij zelf vanuit Edinburgh naar Amsterdam was verhuisd. MacGregor’s eerste rendabele project was in Luik 2008. Wanneer iemand de student flats daar omschreef als een "soort hotel", kreeg hij het idee om die twee, namelijk hotels en de studenten, bewust te combineren en het eerste Student Hotel te openen.

Producten en diensten The Student Hotel
Het bedrijf biedt in verschillende steden over heel Nederland, maar ook Europa hotel kamers aan. Het idee achter TSH is dat of je nou een kamer voor je team, een kamer voor één dag, of je kamer voor je studentenleven nodig hebt, je geschikte accommodatie kunt vinden. Vandaar dat ze op de webshop diverse kamers aanbieden in verschillende soorten prijscategorieën. Daarnaast bieden ze ook eten & drinks aan bij ‘’The Commons’’, hun eigen interne restaurant. Naast accommodatie zorgen ze ook voor events en meetings. 

Wil je een kamer boeken, dan kan dat alleen cashloos, betalingen pin je of doe je via een Creditcard. Huisdieren worden niet toegestaan, op uitzondering van hulphonden. Ben je jonger dan 18, dan ligt het aan de locatie en type kamer of je wel of niet alleen mag blijven, meer informatie daarover kan op TSH’s site gevonden worden.  

Contact
Vragen of ideeën voor The Student Hotel, dan kan je het beste via de website contact opnemen. De verschillende locaties van The Student Hotel zoals The Student Hotel Amsterdam en The Student Hotel Eindhoven hebben namelijk aparte contact gegevens. Het bedrijf valt ook op diverse social media zoals: Twitter, Facebook en YouTube te vinden. Informatie en inspiratie kan ook op de blog van TSH gevonden worden. 

Reviews en beoordelingen The Student Hotel
Zelf al ooit een kamer gehuurd bij The Student Hotel? Laat ons dan weten hoe je dat hebt ervaren! We willen namelijk dat jij je mening over The Student Hotel en andere bedrijven ergens kwijt moet kunnen. Vandaar dat je bij ons niet alleen kennis rijker kunt worden door reviews te lezen over bedrijven, maar ze ook nog eens zelf kunt schrijven. Wil je meer leren over The Student Hotel en hoe consumenten THS ervaren, lees dan op onze website de reviews en beoordelingen.