The Social Hub

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

The Social Hub

Studenten vesting kan soms moeilijk gevonden worden. Misschien dat je daar zelf wel eens mee te maken hebt gehad. Het kan namelijk een behoorlijke opgave zijn om de juiste vesting te vinden. Tijdens je zoektocht kan het zijn dat je hebt gehoord van The Social Hub, een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie.

De NL keten van The Social Hub bevindt zich hedendaags door heel het land, maar wordt het eigenlijk goed ervaren? Zijn ze klantvriendelijk? Hoe goed is de service? Kan je ook daadwerkelijk op kwaliteit rekenen? Wat voor ervaring doet de gemiddelde consument bij The Social Hub op? Om daar een antwoord op te krijgen kan je op ons reviewplatform, The Social Hub reviews en beoordelingen lezen.

Over The Social Hub

The Social Hub is een Nederlandse keten van hotels en studenten accommodatie, het bedrijf dat in 2006 is opgericht door de Schots-Nederlandse ondernemer Charlie MacGregor, kent vandaag de dag zo’n 15+ vestigingen. Enkele vestingen zijn: The Social Hub Maastricht, The Social Hub Amsterdam, The Social Hub Eindhoven en The Social Hub Groningen.

Het idee achter het bedrijf begon toen MacGregor in samenwerking met de investeringsmaatschappij The Carlyle Group, besloten dat goede studentenhuisvesting nauwelijks beschikbaar was in Nederland. Nadat hij zelf vanuit Edinburgh naar Amsterdam was verhuisd. MacGregor’s eerste rendabele project was in Luik 2008. Wanneer iemand de student flats daar omschreef als een "soort hotel", kreeg hij het idee om die twee, namelijk hotels en de studenten, bewust te combineren en het eerste Student Hotel te openen.

Producten en diensten The Social Hub

TheSocialHub.co biedt in verschillende steden over heel Nederland, maar ook Europa hotel kamers aan. Het idee achter TSH is dat of je nou een kamer voor je team, een kamer voor één dag, of je kamer voor je studentenleven nodig hebt, je geschikte accommodatie kunt vinden. Vandaar dat ze op de webshop diverse kamers aanbieden in verschillende soorten prijscategorieën. Daarnaast bieden ze ook eten & drinks aan bij ‘’The Commons’’, hun eigen interne restaurant. Naast accommodatie zorgen ze ook voor events en meetings.

Wil je een kamer boeken, dan kan dat alleen cashloos, betalingen pin je of doe je via een Creditcard. Huisdieren worden niet toegestaan, op uitzondering van hulphonden. Ben je jonger dan 18, dan ligt het aan de locatie en type kamer of je wel of niet alleen mag blijven, meer informatie daarover kan op TSH’s site gevonden worden.

Contact

Vragen of ideeën voor The Social Hub, dan kan je het beste via de website contact opnemen. De verschillende locaties van The Social Hub zoals The Social Hub Amsterdam en The Social Hub Eindhoven hebben namelijk aparte contact gegevens. Het bedrijf valt ook op diverse social media zoals: Twitter, Facebook en YouTube te vinden. Informatie en inspiratie kan ook op de blog van TSH gevonden worden.

Reviews en ervaringen met The Social Hub

Zelf al ooit een kamer gehuurd bij The Social Hub? Laat ons dan weten hoe je dat hebt ervaren! We willen namelijk dat jij je mening over The Social Hub en andere bedrijven ergens kwijt moet kunnen. Vandaar dat je bij ons niet alleen kennis rijker kunt worden door reviews te lezen over bedrijven, maar ze ook nog eens zelf kunt schrijven. Wil je meer leren over The Social Hub en hoe consumenten THS ervaren, lees dan op onze website de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review