Stentor

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Stentor

Woon jij in Flevoland, de Achterhoek, Noordwest Overijssel of op de Veluwe en wil jij je graag meer verdiepen in het nieuws uit jouw regio? De Stentor is een krant die zich focust op nieuws uit deze regio’s en maar liefst 10 regionale edities telt.
Wil je voor je een abonnement afsluit eerst weten hoe andere mensen de Stentor ervaren hebben? Hier bij ReviewsBird kun je lezen wat andere lezers van De Stentor vonden, zodat jij goed kan informeren over deze krant en je zorgeloos een abonnement kunt afsluiten.

Over de Stentor

De Stentor is een Nederlands dagblad dat sinds 31 maart 2003 regionaal verschijnt. De krant focust zich op berichtgeving rondom een breed gebied: van Flevoland tot aan de Achterhoek en van Noordwest-Overijssel tot aan de zuidwestelijke Veluwe. De hoofdredactie zit in Zwolle, maar de Stentor heeft ook kantoren in Apeldoorn, Deventer en Harderwijk.

De krant telt maar liefst tien regionale edities: Apeldoorn, West-Veluwe, Deventer, Salland, Zutphen & Achterhoek, Zwolle, Vechtdal, Kampen-Flevoland, Veluwe en de Kop van Overijssel.

Abonnementen De Stentor

De Stentor biedt verschillende abonnementen aan. De eerste paar weken kost de krant minder omdat je dan in een kortingsperiode zit. De lengte van de kortingsperiode is afhankelijk van welk abonnement je kiest.


In de kortingsperiode kosten de abonnementen:

Na de kortingsperiode gelden de reguliere tarieven van de krant en is de krant ook maandelijks opzegbaar.

Je kunt de krant natuurlijk ook los in de winkel kopen.

Betalen en opzeggen

De betalingen van een abonnement van de Gelderlander gaan via automatische incasso. De eerste automatische incasso vindt ongeveer 8 dagen na het afsluiten van je abonnement plaats en zal daarna elke 4 weken volgen. Je kunt na de kortingsperiode de krant maandelijks opzeggen.

Klantenservice De Stentor

Voor vragen, advies en klachten is de Gelderlander bereikbaar via de chat op hun website, via de telefoon en via de mail. Je kunt ze niet direct mailen, maar je kunt wel een mail-formulier invullen waarna je binnen 2-5 werkdagen teruggemaild wordt.
Telefoonnummer klantenservice: 088 - 0561 560

Als je problemen hebt met de bezorging van je krant of als je bijvoorbeeld een adreswijziging wil doorgeven kun je dat allemaal via je account doen of je kunt contact opnemen met de bezorgservice op telefoonnummer: 088 - 0561 565

Reviews, ervaringen en beoordelingen De Stentor

Heb jij al een keer een abonnement afgesloten bij de Stentor? Dan willen we je vragen om een review achter te laten. Door jouw mening te delen kunnen toekomstige lezers zien hoe jij de Stentor ervaren hebt en op basis daarvan zelf een mening vormen. Ook als je ervaringen zijn tegengevallen is het voor ons op ReviewsBird belangrijk om dat te weten. Wees dus niet bang om een negatief review achter te laten. Alleen met eerlijke reviews kunnen we voor toekomstige klanten van de Stentor een zo helder mogelijk beeld van de krant schetsen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review