Sla Je Slag

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sla Je Slag

Om online met andere bedrijven te concurreren wagen steeds meer ondernemingen zich aan het online veilen van producten uit hun assortiment. Op die manier kun je een groot aantal producten goedkoper dan normaal inslaan als je op het goede moment toeslaat. Maar zijn de producten van online veilingen echt goedkoper dan ergens anders? En hoe zit het met het retour sturen van producten die niet aan je verwachtingen voldoen. Er zijn inmiddels veel van dit soort online veilingsites te vinden en SlajeSlag van Emesa Bv uit Amsterdam is er een van. Hoe andere klanten de service, de producten en de manier waarop ze verkocht worden door deze aanbieder waarderen lees je in hun reviews op onze website. Daar vind je ook reviews van andere veilingsites zodat het vergelijken en beoordelen van wat ze allemaal te bieden hebben een stuk makkelijker wordt. Wees verstandig en maak gebruik van de aangeboden informatie zodat je een miskoop of slechte ervaring kunt voorkomen.

Hoe werkt SlajeSlag?

Alle producten die op deze site te vinden zijn kun je bestellen door deel te nemen aan de veiling ervan. Je zult daarvoor een account moeten maken met al je persoonlijke gegevens, pas dan kun je gaan bieden op alle aanbiedingen. Tijdens het bieden zal de prijs van de producten stijgen omdat andere klanten net zoals bij een echte veiling ook op het desbetreffende product bieden. Als je een product wint omdat je de hoogste prijs wilt betalen dan moet je er wel rekening mee houden dat er nog extra verzendkosten én administratiekosten verrekend worden. Een notaris houdt toezicht op alle veilingen. Wil je weten wat de meningen en ervaringen van andere klanten met het systeem van SlajeSlag zijn? Lees dan hun SlajeSlag reviews, je vindt deze zonder lang te hoeven zoeken op onze website.

De klantenservice en het betalen van producten bij SlajeSlag

De klantenservice van deze online-veilingsite is schriftelijk en telefonisch bereikbaar als je vragen hebt die niet beantwoord worden op de site zelf. Zoals iedere moderne onderneming kun je ook via diverse sociale media contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Heb je een veiling bij SlajeSlag gewonnen en wil je betalen? Je kunt bij het bedrijf onder meer gebruik maken van iDEAL en creditcard om te betalen en met een SlajeSlag kortingscode of waardebon kun je nog voordeliger uit zijn. Het bedrijf geeft op de site weinig informatie over de mogelijkheid om producten retour te sturen, lees daarvoor de reviews van andere klanten om te zien wat zij hierover te melden hebben.

Welke producten heeft SlajeSlag te bieden?

Het aanbod aan producten dat je bij SlajeSlag kunt bemachtigen is behoorlijk uitgebreid. Wil je een product via een veiling winnen? Bekijk dan welke producten er vandaag te vinden zijn in de diverse productcategorieën. Het aanbod kan van dag tot dag verschillen en hoe langer je wacht met bieden hoe hoger de prijs van een artikel zal uitvallen. Je hebt bij SlajeSlag onder meer keuze uit pakken toiletpapier, tuingereedschap of bijvoorbeeld bluetooth speakers of oordopjes. Niet alleen zijn er kleine consumenten verpakkingen verkrijgbaar bij deze aanbieder, ook worden er regelmatig grote bijna industriële verpakkingen geveild zodat je nog voordeliger uit kunt zijn. Zodra een product geveild is volgt er een nieuwe veiling tot het desbetreffende artikel uitverkocht is. Alle producten in de veiling hebben een uitgebreide productspecificatie zodat je precies weet waar je op biedt. Daarnaast zijn er diverse cadeaus voor mannen en vrouwen verkrijgbaar net zoals toegangsbewijzen voor grote sportevenementen.

Reviews en commentaren over SlajeSlag

Wil jij als klant van deze online veiling meehelpen om een zo objectief mogelijk beeld van de werkwijze van het bedrijf te laten zien? Laat dan jouw SlajeSlag review op onze website achter zodat we met elkaar kunnen laten zien wat de voor- en nadelen van deze veilingsite zijn. Je kunt in jouw beoordeling beschrijven of je SlajeSlag betrouwbaar vindt of niet en wat je vindt van de kwaliteit van de producten die je uiteindelijk thuisbezorgd kreeg. Heb je ontvangen wat je verwachtte? Of viel het tegen en moest je contact opnemen met de klantenservice om een klacht in te dienen? Als dat zo is dan is het voor potentiële klanten fijn als je uitleg kunt geven over hoe dat gegaan is. Zij willen heel graag weten of je producten makkelijk retour kunt sturen of dat het door SlajeSlag aan alle kanten moeilijk wordt gemaakt om dat te doen. Door samen te laten zien wat hen te wachten staat kunnen we ze beschermen voor de problemen en klachten waar klanten zoals jij bij deze aanbieder mee te maken gehad hebben.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review