Moco Museum

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Moco Museum

Hou je van moderne kunst en wil je binnenkort weer een expositie bezoeken? Kijk snel of het Moco Museum misschien iets voor jou is.

Het Moco Museum in Amsterdam is een museum gevestigd in Amsterdam met exposities van onder andere de kunstenaar Banksy. Weet je nog niet helemaal zeker of je hier naartoe wilt? Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten het Moco Museum in Amsterdam ervaren hebben, zo kun je direct zien wat anderen van hun bezoek vonden en kan jij eenvoudig bepalen of het Moco Museum in Amsterdam ook voor jou een bezoekje waard is.


Over Moco Museum

In 2016 opende het Moco Museum zijn deuren in de historische Villa Alsberg op het Museumplein in Amsterdam. Het Modern Contemporary (Moco) Museum is een onafhankelijk museum met veel verschillende exposities. Ze richten zich vooral op moderne en hedendaagse kunst en streetart.

Ze hebben een museum in Amsterdam en een museum in Barcelona.

De kunstenaars die in het Moco Museum exposeren zijn bijvoorbeeld: Moco Jean-Michel Basquiat, Banksy, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yayoi Kusama, Mark Rothko, Andy Warhol en Studio Irma. Het museum streeft ernaar om een collectie kunst neer te zetten die de bezoeker laat nadenken over de samenleving en wil graag kunst toegankelijk maken voor een breed publiek.

Exposities

Het Moco Museum heeft verschillende vaste collecties en ook wisselende tentoonstellingen. Ze stre​​ven ernaar om de exposities zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen van alle leeftijden. Ze willen graag prominente moderne kunstenaars die en impact hadden op de samenleving een podium bieden. Het Moco Museum heeft verschillende zalen waar en ook een tuin waar ze exposities in hebben.

Tickets Moco Museum

Je kunt je tickets voor het Moco museum online bestellen. Als je online bestelt krijg je ook korting op je tickets, afhankelijk van welk tijdslot je boekt.

De ticketprijzen zijn dus afhankelijk van het tijdslot dat je boekt.

Volwassen: vanaf 19.95
Jongeren (6-17 jaar): vanaf 16.95
Studenten (op vertoon van een studentenpas): 16.95
Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen.


Openingstijden

Het Moco Museum in Amsterdam is gevestigd in de historische villa Alsberg op het Museumplein:

Honthorststraat 20
Museumplein
1071 DE Amsterdam

Het museum is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 - 19.00 en op vrijdag t/m zondag van 09.00 - 21.00.

Contact Moco Museum Amsterdam

Voor vragen, advies en klachten kun je terecht bij de chat op de website van het Moco Museum in Amsterdam. Ze zijn elke dag van 10.00 - 16.00 beschikbaar.

Je kunt ze ook mailen op: hello@mocomuseum.com

Reviews, ervaringen en beoordelingen Moco Museum

Heb jij al een keer een expositie bij het Moco museum in Amsterdam bezocht? Dan zijn we benieuwd naar je mening. We willen je daarom vragen om je ervaringen met het Moco Museum te delen op ReviewsBird. Zo kunnen toekomstige bezoekers snel zien of het museum ook iets voor hen is. Zijn je ervaringen tegengevallen? Ook dan horen we graag van je! Alleen met eerlijke reviews kunnen we op ReviewsBird een zo duidelijk mogelijk beeld schetsen van het Moco Museum in Amsterdam.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook