MBRC The Ocean

Alle reviews

MBRC The Ocean

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

MBRC The Ocean

Welkom op de pagina waar je reviews en de ervaring van anderen kan lezen over de online webwinkel van MBRC the ocean. Blijf lezen als je graag iets in deze webwinkel zou willen kopen, of laat je ervaring achter als je al eens klant bent geweest. We zijn je heel dankbaar als je jouw review achter laat. 

MBRC the ocean is een Non-profit organisatie die ernaar streeft om de oceanen vrij te krijgen van plastic. In de webwinkel kun je producten kopen van gerecyclede visnetten, PET-flessen en flessendoppen.

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf en willen je vragen die ervaring met ons te delen. Het is voor anderen heel fijn om te weten of een bedrijf doet wat ze zeggen, hun beloftes nakomen, en kwaliteit leveren. Jij kunt helpen om vast te stellen of dit bedrijf alles op orde heeft.

Over MBRC the ocean
MBRC the ocean is zoals gezegd een non-profit organisatie die wereldwijd al meer dan 1 miljoen euro heeft opgehaald om strandschoonmaken te organiseren. Daarnaast hebben ze al 50.000 PET-flessen gerecycled. De organisatie is gevestigd in Nederland, maar is over de hele wereld actief. Meer dan 40 vrijwilligers helpen over de hele wereld bij het opzetten van de beach-cleanups

De producten die van die PET-flessen gemaakt worden kun je kopen in de webshop van MBRC. Tot 15% van de verkoop van de producten wordt gedoneerd aan de non-profit organisatie MBRC. Naar eigen zeggen doe je dus niet alleen goed door een product te kopen van gerecycled plastic, je geld financiert ook nieuwe projecten. 

Volgens MBRC the ocean komt er jaarlijks meer dan 8 miljoen ton plastic in het water waardoor vissen en andere zeedieren in gevaar komen. Dit is de reden dat ze de non-profit organisatie hebben opgericht. De verkoop van gerecyclede artikelen helpt deze organisatie om zijn werk te kunnen doen. 

Producten en diensten van MBRC the ocean
In de webwinkel van MBRC the ocean kun je terecht voor producten die gemaakt zijn van gerecycled plastic van PET-flessen, dopjes en visnetten. Tot het assortiment behoren armbanden, kettingen, tassen, kleding en sleutelhangers. De meeste producten hebben een nautisch thema.

Van de visnetten en PET-flessen wordt ECONYL gemaakt. Dit materiaal bestaat voor 100% uit plastic. Nadat de het designteam een ontwerp heeft gemaakt voor de armbanden en sleutelhangers wordt het touw gemaakt. Dit touw wordt geproduceerd in een van de oudste touwslagers van de wereld. 

Naast sieraden zoals armbanden en kettingen kun je ook kleding kopen met het logo van MBRC the ocean er op. Mocht je na het bestellen van je artikel graag nog en bijdrage leveren, dan kun je ervoor kiezen om een extra donatie te doen, of iemand een giftcard cadeau te doen. 

Ervaringen, klachten en tips over MBRC the ocean
Laat op deze pagina je review achter zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een beslissing. Kun je ons vertellen hoe het bestelproces verliep? En, werd het artikel dat je bestelde snel geleverd? Daarnaast zijn we nieuwsgierig wat het bedrijf doet me eventuele klachten. Deel je ervaring zodat anderen kunnen bepalen of MBRC the ocean de juiste winkel is voor hun.