La Couronne du Comte

Alle reviews

La Couronne du Comte

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

La Couronne du Comte

Schrijf- en lederwaren hebben niet alleen functionele doeleinden, nee ze zijn meer dan dat. Om daarachter te komen hoef je maar te kijken naar het tal van luxe versierde pennen die vandaag de dag op de markt verschijnen. Wellicht dat je zelf ook van mooie luxe vulpennen tot exclusieve pennensets houdt. Dan heb je misschien wel eens gehoord van La Couronne du Comte, Nederlands voor ‘’De Kroon van de Graaf’’. La Couronne du Comte is een Nederlandse onderneming, gespecialiseerd op het gebied van schrijf- en lederwaren.

Voordat je besluit om nou net die exclusieve Montblanc pen bij La Couronne du Comte te kopen, moet je zeker weten dat dit het waard is. Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan de eisen die je hebt? Aspecten als de verzendtijden, verzendkosten, klantenservice en de gemiddelde ervaringen van andere consumenten, vormen dan al gauw een belangrijke rol bij je bestelproces. Om nou net over dit soort factoren meer kennis te vergaren, kan je op ons reviewplatform terecht voor reviews en beoordelingen.

Over La Couronne du Comte
La Couronne du Comte, in het Nederlands ‘’De Kroon van de Graaf’’, is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in schrijf- en lederwaren. Het bedrijf heeft naast de online webshop ook een fysieke winkel in Tilburg. La Couronne du Comte is opgericht in 2008, naar eigen zeggen staan ze al sinds vele jaren wereldwijd bekend om luxe schrijfwaren. Het bedrijf is geautoriseerde leverancier van Visconti, Montblanc, en andere merken. Meer info daarover kan op hun website worden gevonden.

Het team van La Couronne du Comte staat klaar om advies te leveren, om je potentiële aankoop te ondersteunen. Als doel hebben ze om de ‘’perfecte match’’ te maken tussen een aankoop en de wensen van de klant. Zodat de consument op deze manier de meest fijne, of wellicht wel meest exclusieve pen in handen krijgt.

Producten en diensten La Couronne du Comte
Eenmaal aangekomen op de webshop van La Couronne du Comte bevinden diverse soorten categorieën aan producten. Hierbij moet je denken aan: Schrijfwaren, Lederwaren, Papierwaren, Inkt & Vullingen, Notitieboeken, Accessoires en veel meer. Momenteel bestaat hun assortiment uit merken als: Montblanc, Visconti, Pelikan, Sailor en Caran d’Ache. Heb je interesse in een bepaalde categorie, dan kan je jouw zoektocht nog verder specificeren via hun ingebouwde filter. Hierin kan je o.a. het: formaat, merk, de prijs en de kleur aanpassen.

Verzendingen worden voornamelijk via de premium partners DHL en PostNL gedaan, maar ook UPS, TNT of FedEx werken samen met La Couronne du Comte. De verzendkosten bedragen momenteel €2,50 voor bestellingen onder de €100,- bestel je voor meer, dan wordt het gratis verzonden. Verzendingen in het buitenland hebben andere prijzen die op de website kunnen worden gevonden. Retourneren is 14 dagen na ontvangst van je pakket mogelijk, houdt wel rekening met het retourbeleid en de eisen die hieraan zijn gekoppeld. Als je in bezit bent van een La Couronne du Comte kortingscode, kan je deze invullen tijdens het plaatsen van je bestelling. 

Contact
Ondersteuning van het team van La Couronne du Comte nodig? Neem dan een van de volgende contactmethodes in acht. Telefonisch via: +31 (0) 13 750 10 70. Mailend naar: info@lacouronneducomte.nl. Ze kunnen ook via Facebook en Instagram worden gevonden. De klantenservice is bereikbaar van 10:00-17:00, op werkdagen.

Reviews en beoordelingen La Couronne du Comte
Al ooit schrijf- of lederwaren bij La Couronne du Comte besteld? Dan horen we graag hoe je dat hebt ervaren, in de vorm van een review. Op die manier kun je andere consumenten helpen door ze een beter perspectief over La Couronne du Comte te geven en hoe ze in de werkelijkheid wordt bevallen. Wil je meer leren over andere bedrijven? Lees dan reviews en beoordelingen op onze reviewsite.