GfK

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

GfK

Vind je het leuk om zelf onderzoek te doen, maar tevens ook daar je mening over te geven? Zo ja, hoe leuk is het dan wel niet om daar ook nog eens geld mee te verdienen. Bij GfK is dat mogelijk. GfK is namelijk een website die je enquêtes laat invullen tegen betalingen.

Alleen je wilt wel zeker weten of dit wel echt is en of het überhaupt rendabel is. Vandaar dat je op ons platform reviews en beoordelingen kunt vinden, waar consumenten bijvoorbeeld over ervaringen met GfK schrijven.

Over GfK
GfK is een online enquête paneel, door jouw mening te geven kan je beloond worden. Het bedrijf behandelt voornamelijk enquêtes gericht op de televisie- en mediawereld. Als onderzoek bouw je volgens hen mee aan een toekomst van kleine en grote merken, de overheid, fabrikanten en winkels.

Het bedrijf handelt vanuit het principe dat naast het feit dat ze graag een mening van mensen horen, ze ook vinden dat onderzoek vooral heel leuk is. Naar eigen zeggen beïnvloed jij ‘’het aanbod van morgen’’, door jouw mening te geven beïnvloed je namelijk winkels, merken en bedrijven, ‘’geef vandaag advies over jouw wensen voor morgen’’.

Producten en diensten GfK
Jouw mening is volgens GfK punten waard, door online enquêtes in te vullen kun je bij ze spaarpunten verdienen, deze zijn om te ruilen voor cadeaubonnen voor diverse bedrijven. Daarnaast kan je ook je punten inruilen voor een betaling naar het goede doel, GfK steunt naar eigen zeggen het Rode Kruis, KiKa en Villa Pardoes. Je kunt dan ook op elk moment punten inruilen voor deze goede doelen, het maakt niet uit hoe vaak en hoeveel punten dit zijn.

Enquêtes worden op basis van je achtergrond en interesses samengesteld, zo wordt je iedere maand een paar keer uitgenodigd om ze in te vullen. Hoe deze enquêtes er dan precies uitzien ligt aan de wensen van hun klanten. Als jij het leuk vind om je mening te geven en GfK wilt testen kan dat door middel van het opgeven van je e-mail adres en andere gegevens.

Contact
Heb je vragen, klachten of ideeën voor GfK? Wellicht dat je je afvraagt wat voor type cadeaubonnen er zijn, of misschien dat het maken van een account niet werkt. Dan kan je via het online invulformulier op hun website ervoor kiezen om contact met ze op te nemen. Ook is het mogelijk om zelf een mailtje naar gfkpanel.nl@gfk.com te sturen.

Reviews en beoordelingen GfK
Heb je al ooit ervaringen opgedaan met GfK? Laat hier dan achter hoe je dat beviel! Je kunt bijvoorbeeld schrijven over of je ook daadwerkelijk betaald krijgt. Of wat voor type enquêtes je hebt geschreven en hoe lang dit duurde. Schrijf anders over de klantenservice. Wij vinden namelijk dat jij het recht moet hebben om je mening over bedrijven achter te laten, vandaar dat dit bij ons kan in de vorm van een review. Op deze manier help je ook nog eens andere potentiële consumenten, door ze een beter beeld te geven over hoe GfK nou écht wordt ervaren in werkelijkheid. Wil je meer leren over GfK en gelijksoortige bedrijven? Dan kan je op ons platform reviews en beoordelingen vinden van consumenten die je zijn voorgegaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!