Exact online

Alle reviews

Exact online

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Exact online

 

 

Een belangrijk onderdeel van het hebben van een bedrijf is het opzetten en bijhouden van de administratie. Dit is voor veel ondernemers een struikelpunt. Het inschakelen van een professional voor het opzetten van een goede bedrijfsadministratie kan veel problemen en ergernis voorkomen en zeer waardevol zijn. Natuurlijk zijn er kant-en-klare software pakketten op de markt te koop, maar welke software past bij uw bedrijf? Of is het misschien beter om zelf een administratiemodel op te zetten, of een accountant in te huren en zelf een IT-er aan te nemen? Het bedrijf Exact online biedt hulp bij het opzetten en onderhouden van een bedrijfsadministratie in verschillende branches. Lees hier de beoordelingen van consumenten die met behulp van Exact online hun bedrijfsadministratie hebben opgezet. Zelf een review achterlaten op onze site mag natuurlijk ook!

 

Over exact online
Toen in 1980 betaalbare computers op de markt kwamen voor het midden en klein bedrijf bedachten 6 studenten aan op welke manier de computer deze bedrijven zou kunnen helpen bij hun bedrijfsvoering. Vier jaar later stichtten zij in Delft het bedrijf Exact op, en begonnen zij met het opzetten van een digitale bedrijfsboekhouding. Nu, meer dan 35 jaar later is Exact.com of Exact online nog steeds een van de meest belangrijkste spelers op de markt van het ontwerpen van software voor het midden en kleinbedrijf. Er is kant en klare software te verkrijgen voor financiële en bedrijfsboekhouding, maar het bedrijf kan ook software op maat leveren, waarbij de producten en diensten van het bedrijf uiteraard centraal staan. Inmiddels werken meer dan een half miljoen ondernemers met bedrijfssoftware van Exact online en is het bedrijf uitgegroeid van 6 naar maar liefst 1800 werknemers.

Producten en diensten van Exact online
Exact online levert software voor bedrijven om het voeren van een goede administratie mogelijk te maken. Er zijn verschillende softwareprogramma’s, aangepast aan de verschillende branches: accountancy, boekhouden, finance, zorg, overheid, educatie, voorraadbeheer, handel, uren en facturen, bouw, project management en nog veel meer. Het is ook mogelijk op bedrijfsspecifieke software te laten ontwikkelen. Exact.com zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van de software, maar ook voor de installatie en onderhoud of uitbreiding van een bepaald software pakket. Er is ook een helpdesk die 24 uur per dag telefonisch en via de email te bereiken is. 

Complimenten, Klachten en Tips over Exact online
Voor ieder bedrijf, groot of klein is het van levensbelang dat de administratie perfect in orde is. Op onze site treft u softwareontwikkelaars aan die u hierbij kunnen helpen, maar ook accountantskantoren en zelfstandige ondernemers die u hierbij van dienst kunnen zijn. Bij ReviewsBird.nl geven wij alleen objectieve informatie over een bedrijf of onderneming. Wij laten de waardering graag aan u over!  Heeft u wel eens gewerkt met software van exact.com? Wat vond u ervan? Wat vond u van de service, de geleverde software en de prijs? Vertel ons uw ervaringen en laat een review achter. Wij horen graag uw positieve, maar ook uw negatieve ervaringen. Zo kunnen we elkaar helpen de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen en onze ondernemingen te laten groeien.

 

.