Klanten delen hun ervaringen en reviews bij Bongo

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bongo

Het is natuurlijk een heel leuk idee om iemand een cadeaubon of giftcard te geven. Zodra een familielid jarig is, een collega een jubileum te vieren heeft of voor andere gelegenheden kun je online bij vele aanbieders terecht. Maar, wat mag je van hen verwachten? Hoe makkelijk zijn bijvoorbeeld de bonnen van Bongo te verzilveren en te gebruiken? Lees er meer over in de reviews van consumenten op onze website. Daar vind je alle klachten, aanbevelingen en opmerkingen over dit soort bedrijven zodat je makkelijk kunt zien waar je het meeste waar voor je geld krijgt.

Over Bongo

Bongo is een online shop die cadeaubonnen verkoopt. Het bedrijf dat de site beheert begon in 2001 in België met dit idee. Inmiddels kunnen klanten uit verschillende Europese landen zoals Denemarken, Spanje en natuurlijk ons eigen land op zoek naar een cadeaukaart waarvan er diverse bij deze aanbieder verkrijgbaar zijn. In totaal werkt deze onderneming samen met meer dan 40.000 partners in heel Europa, waarvan er meer dan 2500 in Nederland te vinden zijn.

De producten en diensten van Bongo nl

De vouchers van Bongo die je cadeau kunt doen worden ook wel belevenisbonnen genoemd. Dit omdat iedere bon goed is voor een unieke ervaring. Zoals je op de website zult zien zijn alle bijzondere uitjes verdeeld in productcategorieën zoals Overnachten, In Europa, Wellness, Eten & Drinken, Actie en Dagje Uit. Je vindt er onder andere verjaardagscadeaus, kraamcadeaus en bijvoorbeeld huwelijkscadeaus. Een van de aanbiedingen die door veel klanten besteld wordt, is de Bongo magische nacht voor 2 personen die toegang geeft tot wel 1200 hotels en accommodaties. Een andere zeer gewilde belevenis is de weekend trip met diner. Ook als je gewoon een keertje saampjes lekker wilt borrelen dan heeft Bongo een aantal leuke bestemmingen in het assortiment. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Volg dan de facebook pagina of wordt lid van de nieuwsbrief.

Bongo hotel uitzoeken

Veel van de Bongo cadeaubonnen bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit een groot aantal hotels waar je kunt overnachten. Op het moment dat je jouw voucher wilt verzilveren krijg je online direct te zien hoe het zit met de beschikbaarheid van de hotels die meedoen aan jouw aanbieding. Hoe makkelijk dat is, lees je bijvoorbeeld in de Bongo ervaringen op onze website.

Bongo kortingscode

Veel van de acties van Bongo worden al met veel korting gepresenteerd. Zodra je inlogt om gebruik te maken van je cadeaubon kun je de bon met kortingscode invullen op het moment dat je moet betalen. Als je zonder actiecode afrekent dan kun je dat doen met veilige middelen zoals PayPal, Apple Pay en creditcard.

Bongo verkooppunten

De Bongo bonnen zijn natuurlijk online via de eigen site van het bedrijf te bestellen. Maar je kunt ook terecht bij andere winkels zoals de filialen van de Mediamarkt en Bijenkorf. Welke ervaring andere klanten hebben met beide mogelijkheden beschrijven zij onder meer in hun Bongo reviews die zij op onze website geplaatst hebben.

Bongo omruilen of verlengen

Bongo maakt het voor klanten mogelijk om bonnen te ruilen. In zulke gevallen kies je voor een nieuwe bon met dezelfde of hogere waarde, de geldigheidsduur blijft dezelfde als de voucher die je inruilt. Vraag je je nu af of je een cadeaukaart ook kunt verlengen? Door je huidige kaart te registreren in je account kun je hem altijd inruilen voor eentje met een nieuwe geldigheid. Als je wilt weten of dat echt zo makkelijk is als het klinkt dan kun je de opmerkingen en klachten over Bongo op onze site lezen.

Reviews, opmerkingen en Bongo ervaringen

Door jouw Bongo ervaring met ons te delen kunnen we samen laten zien wat de meest voorkomende aanmerkingen, klachten en problemen zijn met de Bongo cadeaubonnen. Jij kunt in jouw beoordeling in je eigen woorden omschrijven wat je vindt van het product, de manier waarop je hem kunt gebruiken en bijvoorbeeld hoe de klantenservice met je omgaat zodra je vragen stelt. Omdat wij alle reviews van Bongo bij elkaar laten zien wordt het voor nieuwe klanten heel makkelijk om deze aanbieder met andere te vergelijken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review