Bijlesmeester

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bijlesmeester

Er zijn veel redenen waarom ouders kiezen voor bijles voor hun kinderen. Sommige ouders voelen zich niet in staat om hun kinderen te helpen met hun schoolwerk. Anderen vinden dat hun kinderen meer openstaan voor het werken met iemand anders. Bijles kan helpen het begrip van een onderwerp te verbeteren, het vertrouwen te vergroten en belangrijke leervaardigheden op te bouwen.

Bijles geeft leerlingen individuele aandacht die ze in een overvol klaslokaal niet krijgen. Dit helpt kinderen die moeite hebben om bij te blijven, maar ook kinderen die niet genoeg worden uitgedaagd. Het houdt leerlingen ook op het goede spoor tijdens schoolvakanties.

Bijlesprogramma's kunnen uw kind helpen studie- en leervaardigheden te ontwikkelen die uw kind zullen helpen zich voor te bereiden op succes in zijn of haar hele leven. Er zijn veel voordelen verbonden aan bijles zoals, individuele en unieke leerervaring, individuele aandacht, verbeterde academische prestaties en een hogere eigenwaarde.

Bijles bereidt uw kind voor op toetsen en examens, terwijl bijlesgevers met uw kind werken aan specifieke probleemgebieden. De cijfers en het begrip van het onderwerp van uw kind zullen aanzienlijk verbeteren door het werken met een mentor.

Over De Bijlesmeester?

De Bijlesmeester is een landelijk team van jonge, vaardige en enthousiaste bijschooldocenten, die dagelijkse tal van scholieren ondersteunen bij het leren van hun lessen. De bijlesmeester weet dat het enorm belangrijk is dat een kind met plezier naar school gaat. Ook leren kinderen beter in een eigen vertrouwde omgeving. Daarom geeft De Bijlesmeester les aan huis, zodat uw kind op zijn/haar gemak is en leert om zich te vocaliseren op schoolwerk in het comfort van hun eigen leefwereld. De Bijlesmeester hielp ondertussen al meer dan 300.000 leerlingen. De levering van het lesmateriaal gebeurt binnen de 1 a 2 werkdagen en de verzending is altijd gratis. Indien je niet tevreden bent wordt je aankoop terugbetaald.

Producten en Diensten De Bijlesmeester

Bij de Bijlesmeester kunnen zowel scholen als individuele leerlingen terecht. Scholen hebben de keuze uit inhaalprogramma’s, bijles en huiswerkbegeleiding, lente- en zomerschool, examentraining, extra hulp voor de klas, oefenmaterialen, voorbereiding op de middelbare school en een talentenprogramma. Individueel kunnen zowel de leerlingen uit de basis- en middelbare scholen er terecht voor bijlessen en huiswerkbegeleiding. De eerste bijles kunt u via het “maak kennis” formulier gratis inplannen. Bij De Bijlesmeester kan je online bestellen en betalen met creditcard, PayPal, iDEAL, overschrijving of achteraf betaling

Complimenten, klachten en tips i.v.m. De Bijlesmeester

Maakte jij al gebruik van De Bijlesmeester en wens je graag je ervaring te delen? Is het bestelproces duidelijk en waren de medewerkers behulpzaam en vriendelijk? Kreeg je zonder problemen je geld terug bij het terugsturen van het lesmateriaal? Wat vond je van de kwaliteit van de bijlessen? Waren de docenten, geduldig, competent, kundig en professioneel. Was het lesmateriaal compleet en overzichtelijk. Kreeg je duidelijke informatie en richtlijnen? Werd je goed over de verschillende mogelijkheden en programma’s geïnformeerd en werd je degelijk begeleid in de keuze van de beste opties voor jouw kind? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review