Beste Canvas

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Beste Canvas

Er is haast geen betere manier om een ??muur te versieren dan met een mooi gepersonaliseerd canvas, met daarop een afbeelding die je nauw aan het hart ligt: de foto van je kinderen of je baby, een leuk kiekje met je partner, een momentopname van je trouwdag, een familiefoto, een impressie van een onvergetelijke reis, ...

Een gepersonaliseerd canvas wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt voor het decoreren van de woonkamer, slaapkamer, het kantoor en commerciële ruimtes. De keuze is oneindig. Met een origineel canvas kan je kleur geven aan ruimtes en je persoonlijke voetdruk nalaten (letterlijk én figuurlijk). Het is ook een leuk idee om cadeau te geven aan iemand, hetzij een vriend, hetzij familie, of zelfs een zakenrelatie. Een gepersonaliseerde print heeft eindeloze voordelen en toepassingen en is dus geschikt voor bijna elke gelegenheid.

Over Bestecanvas

Bestecanvas.nl is een online webshop waar je persoonlijk foto’s, slagzinnen of logo’s kan laten printen op allerhande items. Het bedrijf hecht belang aan een duurzame productie en werkt daarom met gerecycleerd plastic en duurzaam hout. Bestecanvas.nl ontstond uit de droom een gezamenlijke passie voor fotografie en kunst te combineren. Het bedrijf maakt enkel gebruik van premium kwaliteitsproducten en richt zich tot alle doelgroepen.

Wat heeft Bestecanvas.nl te bieden?

Bij Bestecanvas.nl kan je foto’s laten drukken op wanddecoratie (canvas, acrylglas, foto op aluminium, hout, …), op Home & Lifestyle items (dekens, kussen, handdoeken, tapijten, draagtassen, mondmaskers, …), op kalenders en op allerlei andere items zoals mokken, een muismat, puzzels en zoveel meer. Je kan je foto’s uploaden op hun server en vervolgens je ondergrond kiezen en je product bestellen. Bestecanvas.nl biedt volgens haar website een laagsteprijsgarantie waarbij je tot 90% zou kunnen besparen. De producten zijn binnen de 24 uur klaar voor verzending. De kleuren zijn briljant en Uv-bestendig en er wordt gebruikgemaakt van oplosmiddel vrije inkt. Het bedrijf heeft ook een partnerprogramma opgericht waarbij klanten wat extra kunnen verdienen door zelf nieuwe klanten aan te brengen. De doeken van Bestecanvas.nl zijn ontwikkeld voor een HP Latex printtechnologie en zijn HP Latex gecertifieerd. De doeken zijn daardoor kras- en spatbestendig. Betaling is mogelijk via PayPal, bankoverschrijving, Visa, American Express, Mastercard, Klarna en iDEAL. De betaling is veilig omdat de webshop gebruikmaakt van SSL (een procedure die door banken wordt gebruikt om de veiligheid te waarborgen). Je kan contact opnemen met de klantendienst via het online contactformulier of per telefoon.

Complimenten, klachten en tips voor Bestecanvas

Heb jij al een doek, mug of Kalender besteld bij Bestecanvas.nl en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Was de kwaliteit van de print goed en verliep het productieproces gemakkelijk. Werd je bestelling in een aanvaardbare tijdspanne, goed verpakt en onbeschadigd geleverd? Was je bestelling écht veel goedkoper dan ergens anders? In geval van schade bij de levering, werd je dan zonder problemen hiervoor vergoed? Zou je er in de toekomst weer bestellen? Zijn er verder nog dingen waarop je onze aandacht wilt trekken? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook